2024.04.24. - György

Fokhagymás báránycomb

Hozzávalók: 1 báránycomb, 5-10 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 2 dl száraz vörösbor, 1 leveskocka, rozmaring, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

3 gerezd fokhagymát átnyomok, a többit pálcikákká vágom és a húst azzal megspékelem. A húst bedörzsölöm sóval, borssal és a szétnyomott fokhagymával. Forró olajban körbesütöm.

Felöntöm a vörösborral és 2,5 dl vízzel, beleteszem a leveskockát, megszórom rozmaringgal és 180 fokos sütõben, a levével idõnként öntözgetve mintegy 1,5 órát sütöm.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!