2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Forró karamellás tej

Hozzávalók: 8 dkg cukor, fél liter tej, 1,5 dl tejszín, 1 ek barna cukor, késhegynyi fahéj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy lábasban a zukrot karamellizálom, felöntöm a tejjel és a tejszínnel, hozzákeverem a barna cukrot és a fahájat és habverõvel addig keverem, míg a karamell fel nem oldódik. Bögrékbe töltöm és a tetejét kevés fahéjjal megszórva forrón tálalom.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!