2024.05.06. - Ivett, Frida

Pásztortarhonya

Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna, 30 dkg tarhonya, 80 dkg burgonya, 1 nagy fej hagyma, 1 kk. pirospaprika, só, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, negyed kiló füstölt kolbász.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk, sárgára pirítjuk rajta a tarhonyát, megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát és felöntjük 1 dl vízzel.

Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, melyeket felkarikáztunk. Kevés sót teszünk bele, közben kevergetjük. Felengedjük 1 liternyi vízzel. Forrásig néha megkavarjuk, majd lefedjük, és a tûzrõl leemeljük. 10 perc múlva kész.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!