2021.01.19. - Sára, Márió

Céklasaláta- savanyúság

2 kg céklát megmosok és héjában, sós vízben megfõzöm (kb. 2 óra fedõ alatt).
bohócdoktor vizit szja 1%

Meghámozom és karikára vágva üvegekbe teszem, kevés köménnymaggal, pár szelet tormával. Ecetes-cukros-sós lét öntök rá forrón és lezárom az üvegeket.

Vigyázni kell a cukorral, mert a cékla idõvel megédesedik. Hûtõben tároljuk, kb 1 hónapon át eltartható.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!