Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A halszeleteket, a fejet és a belsõségeket lábosba rakjuk, az átpasszírozott levet ráöntjük. Felengedjük annyi vízzel, hogy a halat éppen ellepje. Hozzáadjuk a bort, a halászlé kockát. Beletesszük a meghámozott és karikára szelt citromot. Fûszerezzük 1 evõkanál (édes vagy erõs) pirospaprikával, kevés sóval, 1-1 késhegynyi fehér borssal és tárkonnyal. Takarékon 20-25 percig fõzzük. Belekeverjük a tejfölt. Megízleljük, hogy kell-e még fûszerezni. Tálalás elõtt egyet forraljuk. Tálalás: Aki szereti, szélesmetéltet adhat mellé. Friss fehérkenyérrel és száraz fehérborral kitûnõ eledel.