A makarónit ujjnyi darabokra tördeljük, és forró, sós vízben megfõzzük, leöblítjük. (Ha a vízbe kevés olajat teszünk, nem ragad össze a tészta.) A tojásokat keményre fõzzük. Kizsírozunk egy üvegtálat, és beletesszük a makaróni egyharmadát. Rá karikára vágott fõtt tojás kerül, megtejfölözzük, majd ismét makaróniréteget teszünk és a karikára vágott kolbászt, ezt is meglocsoljuk tejföllel.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
30 dkg makaróni,
6 db tojás,
4 dl tejföl,
20 dkg kolbász,
só,
kevés olaj.
A tetejére újra makaróni kerül. Végül tejföllel megöntözzük, és forró sütõben megsütjük. Tálalás elõtt a tetejét meghinthetjük reszelt sajttal is.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!