2024.04.19. - Emma

Sajtos karfiol

Hozzávalók: 1 kg karfiol, 5 dkg vaj, 10 dkg reszelt sajt, 2 dl tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A karfiolt jól megmosva, gyengén sós vízben megfõzzük. Vigyázzunk, hogy szét ne fõjön! A vajat felolvasztjuk, elkeverjük a reszelt sajttal, a tejföllel, megsózzuk és a tûzálló tálba helyezett karfiolra öntjük úgy, hogy mindenütt beborítsa. Néhány percig sütjük, míg a teteje egy kissé meg nem pirul.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!