Hozzávalók: 2 csülök, 60 dkg burgonya, 2 dl tejföl, 2 vöröshagyma, bors, szerecsendió, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A bõrös csülökhúst darabokra vágjuk, kuktában másfél dl vízzel, 30 percig fõzzük. A burgonyát hasábokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. Mély tûzálló tálba egy sor burgonyát terítünk, sózzuk, megszórjuk szerecsendióval, erre hagymakarikát teszünk, megborsozzuk, stb.
A megfõtt húst bõrös felével felfelé, ráborítjuk. A csülöklét összekeverjük a tejföllel, és az ételre öntjük. Fedve, sütõben sütjük, majd pirosra pirítjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!