2024.04.19. - Emma

Babfõzelék zsemlegombóccal

Az elõzõ este beáztatott babot fokhagymával, babérlevéllel, Vegetával puhára fõzzük, magyaros rántással berántjuk. Kicsit hígabbra készítjük, mint általában.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

2-3 zsemlét kockára vágva zsiradékban megpirítunk, liszt, só, 1 egész tojás és víz hozzáadásával gombóc keménységû masszát készítünk, melybõl vizes kézzel gombócokat formázunk. Sós vízben kifõzzük. Együtt tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!