2024.04.19. - Emma

Finom sertésszelet

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg sertés hús, 1 dl étolaj, 10 dkg liszt, 2 cl konyak, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 2 dl tej, 1 mokkáskanál pirospaprika, só, fehérbors õrölt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A színhúst felszeleteljük, sóval, borssal megszórjuk és aztán enyhén sós tejbe, összetört fokhagymát keverünk, konyakkal megbolondítjuk.

A húst ebben a lében áztatjuk kb. 3-4 órát, de már elõzõ nap is elkészíthetjük, hûtõszekrénybe tároljuk, had érjen össze. Közvetlenül a tálalás elõtt paprikás lisztben megforgatjuk és úgy lucskosan, olajban kisütjük. Bármilyen zöldség köretet, rizst, burgonyát adunk mellé.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!