Megtisztítunk, és karikára vágunk 75 deka burgonyát és felszeletelünk 50 deka paradicsomot. Kivajazunk egy mély tûzálló tálat, beleterítjük a burgonya felét, megsózzuk, befedjük a paradicsomkarikák felével.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Meghintjük reszelt sajttal, majd ismét egy sor burgonyát, majd egy sor paradicsomot rétegezünk a tálba a burgonyát sózva, a paradicsomot sajttal megszórva. Tetejére apró vajdarabkákat tördelünk (kb. 5 dekát), és a tálat alufóliával befedve, forró sütõbe toljuk. 20 percig pároljuk, majd a fóliát levéve a tetejérõl, alsó lángon még 20 percig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!