Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
2 kg zsenge paraj,
4 db zsemle,
2-3 dl tej,
10 dkg sajt,
2 gerezd fokhagyma,
5 dkg margarin,
só, törött bors.
Mély, tûzálló tálat margarinnal kikenünk, aljára terítünk egy sor parajlevelet, ráborítunk annyi zsemleszeletet, hogy a parajt teljesen elfedje, majd megszórjuk tört fokhagymával, meglocsoljuk a csipetnyi sóval elkevert tejjel. Megszórjuk reszelt sajttal, majd parajlevelekkel folytatjuk a rétegezést.
A tetejére is parajnak kell kerülnie, amelyet forró margarindarabkákkal és reszelt sajttal megszórunk. Lefedve, forró sütõben közepes lángon 25 percig sütjük. Végül tányérra szedjük, és meghintjük reszelt sajttal.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!