2024.03.19. - József, Bánk

Farvli (tarhonya)

Hozzávalók: l tojás, l csésze liszt, só, kevés víz.2 kanál olaj, kb. 2 dl húsleves.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojást a liszttel, sóval, kevés vízzel kemény tésztává gyúrjuk. Deszkán éles késsel apróra vagdaljuk. Lisztezett tepsin a sütõben szárítjuk.

A tarhonyát kevés olajban megpirítjuk, húslevessel felengedjük, majd a farvlit sûrûn keverve, puhára fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!