2025.07.01. - Tihamér, Annamária

Malacpecsenye

Hozzávalók: Személyenként 25-30 dkg bõrõs malachús, 1 vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, bors, só, majoránna, 3 evõkanál olaj, 10 dkg füstölt szalonna, 2 dl sör.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A malachúst bedörzsöljük sóval, borssal, majoránnával, majd olajozott tepsibe tesszük. Mellé tesszük a hagymát és fokhagymát, és elõmelegített sütõbe toljuk. Sütés közben sörbe mártott, füstölt szalonna darabbal kenegetjük, illetve saját levével locsoljuk. A sörös szalonnától szép piros, ropogós lesz.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!