Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
40 dkg tisztított csirkemáj
20 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
1 dl húsleves
1 babérlevél
olaj
liszt
só
bors
Elkészítés:
A csirkemájat hosszában vágja szeletekre. Sózott, borsozott lisztbe forgatva olajon pirítsa meg és helyezze egy hõálló tálba. A maradék olajon párolja puhára a szeletelt gombát és tegye a májra. Forralja ki a húslevesben a babérlevelet. Az apróra vágott hagymát is párolja meg az olajon, adja hozzá a bort és a húslevest, majd öntse a májra és gombára. Lefedve a sütõben 15 perc alatt elkészül. Zöldpetrezselyem és rizsköret illik hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!