2024.04.19. - Emma

Szicíliai juhsajtos babsaláta

1 kis doboz (425 ml) vesebabot hideg vízzel leöblítünk, lecsöpögtetünk. 2 fej vöröshagymát nagyobb kockákra vágunk. 2 fej jégsalátát vagy fejes salátát csíkokra metélünk. 1 kis doboz (446 ml) ananászkonzervet lecsöpögtetünk és feldarabolunk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

7 dkg dióbél 2/3-át finomra, a maradékot durvára vágjuk. 2,5 dl joghurtot kikeverünk 1 dl tejföllel, 1-2 gerezd zúzott fokhagymával, sóval, borssal, 1 teáskanál cukorral ízesítjük. Hozzáadjuk a finomra vágott (durvára õrölt) diót is.

A salátát óvatosan összekeverjük a babbal, 1 kis doboz (425 ml) kukoricával, a hagymával és az ananásszal. Tálra halmozzuk és megszórjuk darabokra tördelt 12 dkg juhsajttal meg a durvára vágott dióval. A diós joghurtmártást külön kínáljuk hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!