Hozzávalók: 100 g érett eper, vagy eperbefõtt, 1 evõkanál citromlé, 1 evõkanál méz,1 dl behûtött tej,1/2 dl behûtött tejszín,1 kisebb kivi, 1-2 citromfû levélke.		
			
		
		Az epret megtisztítjuk, 4 szép szeletet félreteszünk a díszítéshez, a többit összevágjuk, hozzáadjuk a citromlét és a mézet, majd az egészet péppé törjük. A tejet és a tejszínt habosra turmixoljuk, kehelybe töltjük, a tetejére öntjük az eperpépet, lazán keverünk egyet rajta, végül a tetejére rendezünk 3 eper szeletkét. 
A kivit kettévágjuk, karalábévájóval két golyót formálunk belõle, majd a maradék eperszelettel és a citromfûvel együtt bambuszpálcikára szúrjuk, végül az italba tesszük.
Kellemes italozást!