40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 tojássárgája, 1 csomag sütõpor, 3 evõkanál kakaópor.
A töltelékhez: 1 kg túró, 25 dkg porcukor, 3 tojás, 5 dkg darált keksz, 1 citrom reszelt héja, 1 tojásfehérje, 1 kg õszibarack.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy kivajazott tepsibe belereszeljük a tészta felét a reszelõ durva fokán. Erre a túrótöltelék fele kerül, rá a barack, majd a maradék túrókrémmel az egészet beborítjuk. A tészta másik felét a tetejére reszeljük, és elõmelegített sütõbe toljuk. Nagy lánggal (200° C) 5 percig, majd a közepesnél kisebb lánggal (170° C) további kb. 30 percig, tûpróbáig sütjük. Amikor kihûlt, kockákra vágjuk és vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!