2024.03.29. - Auguszta

Nem mindennapi módon tálalja az anyuka az ételeket a kisfiának

Nem mindennapi módon tálalja az anyuka az ételeket a kisfiának
Nem mindennapi módon tálalja az anyuka az ételeket a kisfiánakAz Ausztráliában élő édesanya, Laleh Mohmedi igazán kreatív módon, rajzfilmfigurás kompozíciókkal tálalja a kisfia, Jacob számára készített ételeket. A kisfiú tányérján rendszeresen a kedvenc mesehősei elevenednek meg, ráadásul egytől-egyig egészséges, organikus ételekből készülnek. Jacob elmondja az édesanyjának, hogy melyik rajzfilmfigurát szeretné látni a tányérján, az anyuka pedig némi ötletelés után összeállítja menüt és mesterien kivitelezi kisfia kéréseit. Laleh több mint egy évvel ezelőtt kezdte el így tálalni az ételeket, ami nemcsak a kisfia tetszését nyerte el, hanem világszerte felfigyeltek kreativitására.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az ausztrál nő művészien tált ételeiről világszerte cikkek jelentek meg. Azóta a kreatív anyukát elárasztják megbízások, számos céggel dolgozik együtt, és rendszeresen tart előadásokat az egészséges ételekről, illetve elkészítésükről.







Forrás: www.erdekesvilag.hu
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!