
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ha jól lehűlt a fagyikrémünk egy fagylaltos kehelybe szedjük ki, további friss gyümölccsel díszíthetjük, és már fogyaszthatjuk is a jó kis hűsítő házi fagylaltunkat.
Néhány fagyitipp:
Amelyik fagyi recept tejszínt javasol az elkészítéshez, úgy kaphatjuk a legfinomabb fagylaltot, ha a a tejszín külön verjük fel kemény habbá és utána keverjük a krémhez, így sokkal lágyabb és finomabb lesz a fagyi.
Eperfagyi:
- 3 tojás felvert sárgája
- 2 és fél deci tej
- fél liter tejszín
- 10 deka cukor
- 20 deka eper
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só

Sárgadinnye fagyi:
- 1 dl tej
- 2 dl tejszín
- 30 dkg kimagozott és meghámozott sárgadinnye
- 3-4 evőkanál méz (ízlés szerint)
- 1 citrom leve
- 1 teáskanál reszelt citromhéj
- 3 cl rum
- 1 zacskó vaníliás cukor
- csipetnyi só
Banán fagyi:
- 2 dl tej
- 1 dl tejszín
- 10-12 dkg porcukor
- 2 nagyobb, érett banán
- fél citrom leve
- 1 zacskó vaníliás cukor
- csipetnyi só
