2024.03.29. - Auguszta

Őszi finomságok, amik még a fogyást is segítik

Őszi finomságok, amik még a fogyást is segítik
Őszi finomságok, amik még a fogyást is segítikHa az egészséges étkezést és rendszeres testmozgást őszi finomságokkal egészítjük ki, máris könnyebbé tehetjük a fogyás felé vezető rögös utat. Az alma a többi gyümölcshöz hasonlóan nagyon jó méregtelenítő, salaktalanító étel, de vigyázzunk, hogy ne a legédesebb fajtákból válasszunk, mert azoknak túl magas lehet a glikémiás indexe. A kissé savanykásabb fajták ugyanúgy csillapíthatják az édesség iránti vágyat, ugyanakkor kíméletesen emelik meg a vércukorszintet, és sokáig azonos szinten tartják, így elkerülhető a farkaséhség.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almában lévő C-vitamin, valamint a magnézium elősegítik a zsírégetést, de a gyümölcsben található az úgynevezett kvercetin nevű anyagból is, ami szintén jó hatással van az emésztésre és a zsíranyagcserére.


Fahéj:

A fahéj nagyon sokoldalú fűszer, ráadásul, mivel gyorsítja az anyagcserét, fokozza a zsírégetést és a méregtelenítést. Valamint csökkenteni a vér koleszterinszintjét, szabályozza a vércukorszintet és megelőzi a farkaséhséget.


Méz:

Antiszeptikus összetevői csökkentik a gyomor és az emésztőszervek gyulladásos megbetegedéseit, a benne található kálium, magnézium és vitaminok az egészségesen működő anyagcseréhez is hozzájárulnak. A mézet csak módjával fogyasszuk, ha fogyni szeretnénk, ugyanis magas a glikémiás indexe.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!