2024.03.28. - Gedeon, Johanna
bohócdoktor vizit szja 1%

Muszaka

Muszaka

  1250 Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 5 szem paradicsom 2 dl tejszín kakukkfû szerecsendió olíva olaj Padlizsánt apró kockára kell vágni és némi olíva olajon pirítani-párolni. Közben ugyancsak apróra kell vágni a paradicsomot, majd mehet a padlizsán után. Az egészet addig kell fõzni, amíg a paradicsom nagyjából szétfõ. Só, bõséges (1 tk) kakukkfû és frissen reszelt szerecsendió. Utóbbiból egy egészet bele lehet reszelni. Megy bele a tejszín, egyet rottyan és kész.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!