2024.03.28. - Gedeon, Johanna
bohócdoktor vizit szja 1%

Majonézes-lencsesaláta

Majonézes-lencsesaláta

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 25 dkg lencsét beáztatunk (legalább 2 óra) 2 db vöröshagyma (kicsi) 1 pár virsli 3 db fõtt tojás 1 adag tartármártás Elkészítés: A beáztatott lencsét megfõzzük, a vizbe teszünk sót, babérlevelet,egy pici õrõltborsot. Ha puha, a lencse leszûrjük, lecsöpögtetjük, és megvárjuk még kihûl. A kész tartármártásba teszünk még borsot, sót,citromot, mustárt kicsit pikánsra hagyjuk, beletesszük az apró kockára vágott tojást, a felszeletelt hagymát, és a felkarikázott virslit. Jól összekeverjük, és beletesszük a lencsét. Óvatossan összeállítjuk, hogy ne tõrjön nagyon, és a végén kidíszítjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!