Hozzávalók: 60 dkg konzerv zöldbab, 2 evõkanál ketchup, 4 evõkanál olaj, 2 evõkanál 5%-os ecet, 2 késhegynyi õrölt feketebors, 1 csomó metélõhagyma, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítése: Az olajat, a ketchupot, az ecetet jól összekeverjük. Borssal, sóval ízesítjük, és ráöntjük a leszûrt zöldbabkonzervre. Összekeverjük és meghintjük apróra vágott metélõhagymával. Tálaláskor salátalevéllel, paradicsommal és petrezselyemzölddel díszítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!