Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az almát a citrom levével, cukorral ízesítjük és a margarinnal pépesre pároljuk. A tejet felforraljuk, s az egyik felét a cukros mákra, másikat a cukrozott dióra öntjük. A tésztát négy egyforma lapra kinyújtjuk. Kivajazott, kilisztezett tepsibe rétegezzük, minden lapot lekvárral megkenünk és a kihûlt töltelékkel megtöltjük. Elõször a mák-, utána az alma-, majd a diótöltelék következik. Elõmelegített, forró sütõben kisütjük. Kihûlés után porcukorral megszórjuk, és hosszúkásra szeletelve tálaljuk.
Sütés elõtt a tészta tetejét szurkáljuk meg villával, hogy ne hólyagosodjon fel.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!