Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
4 vadnyúlcomb
3 gerezd fokhagyma
2 evõkanál olaj
1 evõkanál szárított kakukkfû
2 evõkanál köménymag
1 babérlevél
1,5 dl fehérbor
1/2 l húsleves kockából
1,5 dl szójaszósz
2 evõkanál méz
60 dkg burgonya
2 szál póré
4 zellerszár
10 dkg aszalt barack
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és erõteljesen megpirítjuk benne a combok mindkét oldalát. Hozzáadjuk a fokhagymát, kakukkfüvet, a köménymagot, a babérlevelet, ráöntjük a bort, és felforraljuk. Hozzáöntjük a levest, a szójaszószt és a mézet. Az egészet a római tálba öntjük, és lezárjuk. A hideg sütõbe tesszük, 200 fokra (gázsütõ 3. fokozat) kapcsolunk, és 30 percig sütjük. Közben meghámozzuk a burgonyát, megtisztítjuk a pórét, a zellert, megmossuk a zöldségeket, és falatnyi darabokra, karikákra vágjuk. A fél óra letelte után a zöldségeket és az aszalt barackot a combra öntjük, és további 30 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 691 kcal