2024.04.18. - Andrea, Ilma

Részeges ananász

Hozzávalók: 1 doboz (50 dkg) ananászkonzerv, 3 tojássárgája, 5 dkg porcukor, 1 dl rum, 10 dkg vaj, babapiskóta vagy keksz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Levétõl lecsurgatjuk az ananászt, ha a szeletek egyben vannak, feldaraboljuk, és üvegtálacskákba, vagy talpas poharakba osztjuk. A tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, felengedjük az ananász levével, és gõz fölött sûrû krémmé fõzzük. A gõzrõl levéve hozzáadjuk a rumot és a vajat. A krémet addig kavarjuk, amíg teljesen simává, habossá válik. Az ananászra öntjük, babapiskótával vagy keksszel kínáljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!