Hozzávalók: 2 kg jó érett kajszibarack, 1,5 kg porcukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcsöt nagyon gondosan, többször váltott vízben megmosom, lecsöpögtetem, és kimagozom. Ledarálom, majd a porcukorral addig keverem, amíg az, teljesen elolvad benne. Mire a cukor elolvad, addigra levet is enged. Kisebb üvegekbe töltöm, légmentesen lekötöm és nedves gõzben, forrástól számított 20 percig gõzölöm. A fazékban hagyom kihûlni.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!