Ezen túl, ne dobjuk el a sárgadinnye héját. Tisztítsuk meg külsõ kérges részétõl, a kemény húsos részét pedig reszeljük le.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
1 kg reszelt dinnyehéjhoz vegyünk 50 dkg cukrot; tegyünk hozzá darabka vaníliarúdat és tegyük fel forrni. Folytonos kavarás mellett forraljuk 1 óráig, vagy amíg besûrûsödik. Tegyük üvegekbe; zárjuk le és állítsuk vízgõzbe.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!