A meghámozott burgonyát vékony hasábokra vágjuk, egy tepsibe töltjük az olajat, amit sütõben felforrósítunk, majd beletesszük a hasábburgonyát, sózzuk és 200c-on kb. 50 perc alatt aranysárgára sütjük. Végül ízlés szerint pirospaprikával megszórjuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
1,5 kg burgonya,
12 evõkanál napraforgóolaj,
pirospaprika,
só
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!