A céklákat alaposan megmossuk, majd megfõzzük, meghámozzuk, és ha kihûlt, felszeleteljük. Az üveg aljára tormadarabokat, vagy lereszelt tormát, és 2-3 teáskanál köménymagot dobunk, majd belerakjuk a céklaszeleteket is.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az üveget feltöltjük vízzel, majd leöntjük a cékláról és ecet, só, cukor felhasználásával egy erõsebben fûszerezett salátalét fõzünk, fõzés közben beledobunk egy kávéskanál tartósítószert is. Ha a lé langyosra hûlt, ráöntjük a céklára, az üveget lezárjuk, és a végleges helyére tesszük.
Használhatunk hozzá bolti reszelt tormás is, de ne a tejporos változatát, mert attól pár nap alatt megromlik!!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!