2024.04.19. - Emma

Mézes oldalas szabadban

Elkészítése: Az oldalast vágjuk kb. 6 centiméteres darabokra. Forraljunk sós vizet, és fõzzük benne 10-15 percig az oldalasdarabkákat. Utána szûrjük le, és hagyjuk kihûlni. Eközben keverjük össze a mézet, a citromlevet, a curry-t és a Cayenne borsot. Ezzel a keverékkel kenjük be a húsdarabokat, majd tegyük fel dülni a grill rácsára. Sütés közben folyamatosan kenegessük a curry-s mézzel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók 6 személyre:

2 kg oldalas
1 dl akácméz
2 evõkanál citromlé
1 evõkanál curry
1 teáskanál Cayenne bors


Hammmm, jóétvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!