Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés: A csokoládét kis láboskába tördeljük, és gõzfürdõbe állítjuk. Kevergetve felolvasztjuk a csokoládét, és kb. 50 C fokosra hevítjük. Félrehúzzuk, és 20 C fokosra lehûtjük. Visszatesszük a gõzfürdõre, és lassú tûzön kézmelegre melegítjük. A csokoládét a levelekre kenjük.
A belsejük felõl a szélek felé haladjunk, és használjunk vékony pengéjû kést. Hagyjuk megszáradni. Ezt a folyamatot még legalább kétszer megismételjük, illetve addig, amíg a csokoládé elfogy. Hagyjuk teljesen megdermedni. Óvatos mozdulattal lehúzzuk a leveleket a csokoládéról, és díszítésként használjunk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!