2024.04.20. - Tivadar

Céklasaláta

Hozzávalók:

- 4 fej főtt cékla
- 2 db alma
- 5 dkg dióbél
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tubus majonéz
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 csipet cukor
- 1 dl citromlé
- 1 csokor kapor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Lereszeljük a céklát, az almát, a fokhagymát és összekeverjük a darált dióval. Sóval, borssal, cukorral, citromlével ízesítjük, majd elkeverjük a majonézzel. A tetejét megszórjuk finomra vágott kaporral. 2 órára behűtjük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!