Használhatunk rostélyost, combot, felsált, hátszínt. A húst nyersen nem sózzuk, fûszerezzük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Alacsony tepsibe tesszük, lehetõleg rácsra, hogy ne ragadjon le. Süthetjük alufóliában is. Mindig elõmelegített, közepesen meleg sütõben sütjük. Az utolsó 15 percre forróra állítjuk a sütõt, hogy megpiruljon a hús. Miután megsült - sózzuk, fûszerezzük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!