2024.04.24. - György

Sárgarépás káposztasaláta

Hozzávalók:

- fél fej káposzta
- 3 közepes nagyságú sárgarépa
- 1 hagyma

Öntet:

- 4 ek majonéz
- 1 mokkás kanál mustár
- kevés cukor
- kevés só
- 1 kávés kanál citromlé
- 2 kávés kanál szójaszosz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A káposztát, sárgarépát és a hagymát lereszeljük. Összekeverjük az öntettel. 1 óra múlva fogyasszuk, de másnapra az igazi. A szójaszósz miatt nem kell sózni.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!