2024.03.29. - Auguszta

Hagymás szalonnával töltött virsli

Hozzávalók:

- 2 pár virsli
- pár karika lila hagyma
- 1 szelet füstölt szalonna
- 1 szelet trappista sajt
- pár kanál tejföl
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A virsliket hosszában jó mélyen bevágjuk. A félbe és szeletekre vágott hagymát, a füstölt szalonna csíkokat és a csíkokra vágott sajtot beletesszük a virslikbe és megsütjük, majd mikor a szalonna és a sajt is ropogós már, ráteszünk a virslire pár evõkanál tejfölt és így is sütjük még egy kicsit.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!