2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Paprikás paradicsomsaláta

Hozzávalók:

- 3 pritaminpaprika
- fél kg paradicsom
- fél tk só
- 3 ek cukor
- 2 ek ecet
- 1 ek olaj
- 1 ek vágott petrezselyemzöld
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

A paprikát kicsumázom, felkarikázom, leforrázom, a paradicsomot felkarikázom és leöntöm a cukorból, sóból, ecetbõl és 4 dl vízbõl álló felforralt lével. Kihûlés után hozzákeverem az olajat és a vágott petrezselyemzöldet.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!