2024.04.19. - Emma

Tojássaláta joghurtosan

Hozzávalók:

- 5 db tojás (keményre fõzve)
- 6 ek joghurt
- 3 ek majonéz
- 1 ek mustár
- 1 tk magos mustár
- 1 tk szezámmag
- só, bors
- 3 csepp édesítõ
- 1 csipet kurkuma
- 1 tk csemege paprikakrém
- 3 dkg petrezselyemzöld
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tojásokat megpucoljuk. A fehérjét felszeleteljük, a sárgáját villával összenyomjuk.
A sárgájához adjuk a joghurtot, a majonézt, a mustárt, az édesítõt, a kurkumát és a paprikakrémet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Végül belevagdossuk a petrezselymet.
A krémbe keverjük a tojásfehérjét. Fogyasztásig hûtõbe tesszük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!