- 60-70 dkg csirkemellfilé
- 2 db magozott chilipaprika
- 1/2 lime
- 1 dl kókusztej
- 300 ml forró csirke alaplé
- 2 tk étkezési keményítõ
- 3 ek mogyoróolaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A melleket vastagabb szeletekre vágjuk, majd hosszában elfelezzük. Az olajat felhevítjük, a mellek mindkét oldalát kb. 2-3 percig pirítjuk, kiszedjük.
A megmaradt olajon megfuttatjuk a karikára vágott chilit, majd az alaplével felöntjük, hozzáadjuk a kókusztejet, és a pici vízzel kikevert keményítõt. Visszatesszük a melleket, majd félig letakarva kb. 10 percig fõzzük. A legvégén belefacsarjuk a fél lime-ot.