2024.04.18. - Andrea, Ilma

Virslisaláta

Hozzávalók:

- 3 pár virsli
- 15 dkg szeletelt, fõtt gomba
- 1 dl majonéz
- 1 pohár tejföl
- 1 kk citromlé
- 1 csipet bors
- 1 csipet só
- 1 ek fehérbor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A majonézbõl, a tejfölbõl, a citromlébõl és a fehérborból tartármártást keverünk. Sóval, borssal ízesítjük és belekeverjük a felkarikázott fõtt virslit és a gombát. Pár órára a hûtõbe tesszük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!