2024.03.19. - József, Bánk

Tepsis gombás csirke

Hozzávalók:

- 70 dkg csirke felsõcomb
- 4 ek napraforgó olaj
- 25 dkg gomba
- 3-4 sárgarépa
- 1 tk bors
- só
- 2 kg burgonya
- 2 paradicsom
- napraforgó olaj vagy zsír a tepsihez
- 1 dl víz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A húst sózzuk, borsozzuk. Forró olajon hirtelen átsütjük a húsokat.

Tepsibe rakjuk elõször a felvágott burgonyát,a gombát, a répát, majd a paradicsomot, megsózzuk, és összekeverjük.

Közé nyomkodjuk a csirkecombokat. Kevés vizet öntünk rá. Lefedve tesszük a sütõbe.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!