2024.04.19. - Emma

Cékla leves

Hozzávalók:

- 1 nagyobb cékla kis kockára vágva
- 1 közepes zellergumó kis kockára vágva
- 2 közepes sárgarépa kis kockára vágva
- 1 közepes fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 cikk fokhagyma összezúzva
- 3 dkg vaj
- 1 kávéskanál õrölt köménymag
- só
- 1 kis csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- 1/2 citrom leve
- 1,5 l víz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A vajon megdinszteljük a hagymákat és a zöldségeket, majd hozzátesszük az õrölt köményt, sózzuk és felöntjük a vízzel. Forrás után még 10 percig fõzzük. A fõzés befelezése elõtt hozzátesszük a petrezselyemzöldet, majd a citromlevet.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!