Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Készítése a következõ: szalonnakockákra teszek megsózott burgonyakarikákat, erre fektetem a megsózott, megborsozott csirkecombokat (személyenként 2 fél combot), ezt beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel.
Jól megsózom, megborsozom, a tetejére is szórok a szalonnakockákból, és lazán becsomagolom. Akár a grillsütõbe, akár gázsütõbe teszem a négy csomagot, az elsõ oldalát 5 perccel tovább kell sütni, mint a másodikat. A sütési idõ letelte után kibontom az alufóliát és fedetlenül pirítom néhány percig az ételt. Sokféle salátával vagy mártással kínálható.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!