2024.04.19. - Emma

Gyors ananászleves

Hozzávalók:

- 1 db ananász
- 1 cs. vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
- fahéj, szegfûszeg
- kb 1,5 dl fõzõ tejszín
- 1 cs. vaníliás cukor
- tej, ha túl sûrû lenne
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Az ananászt megpucolom, darabolom, (ha konzerv, akkor lével együtt mehet az edénybe)kevés vizet rakok az edénybe és a kockára vágott ananászt beleteszem, fûszerezem. Kb. 5 percet fõzöm, majd a tejszínbe belerakom a pudingport és besûrítem vele a levest. Ha nem elég édes, még cukrozhatjuk, ha pedig sûrû lenne, akkor tejjel hígíthatjuk. Langyosan és hidegen is fogyaszthatjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!