2024.04.24. - György

Mandulás tekercs

Hozzávalók:

- 1-2 evõkanál mandulaaroma
- 2 evõkanál kakaópor
- 1-2 evõkanálnyi rumaroma
- 10-12 evõkanál forró tej, vagy kávé
- 20 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 20 dkg margarin
- 10-15 dkg darált mandula
- 50 dkg darált keksz
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Összegyúrjuk a kekszet, a mandulát a Ramával, cukrokkal és a tejjel, /kávéval is finom/. Kettévesszük. Az egyik feléhez hozzágyúrjuk a kakaóport és a rumaromát. Ezt a masszát elsimítjuk egy tálcán, amire elõzõleg folpackot tettünk. Egy kicsit hagyunk a közepéhez belõle. A másik feléhez mandulaaromát rakunk és rásimítjuk ezt a masszát a kakaósra. A meghagyott kakaóst is rátesszük a mandulásra.

Felcsavarjuk a folpack segítségével. A tetejére csokimázat kenünk. Tálalásig fagyasztóban tarthatjuk. Jó étvágyat hozzá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!