2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Répafõzelék

Hozzávalók:

- 1 kg sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek. tejföl
- 1 ek. paradicsompüré
- petrezselyemzöld
- zsír, só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a répát és vágjuk apró kockákra. Zsírban pirítsuk halványra a
finomra vágott hagymát, tegyük bele a felkockázott répát, a paradicsompürét, mindig egy kevéske vizet hozzáöntve, és lefedve pároljuk. Amint a répa megpuhult, szórjunk rá apróra vágott petrezselyemzöldet, tejfölt és forrósítsuk át. Ajánlott kolbász és tükörtojás mellé.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!