Hozzávalók: 8 dkg zöldborsó, 8 dkg sárgarépa, 8 dkg zeller, 8 dkg brokkoli, 5 dkg liszt, 5 dkg vaj, 5 dkg sajt, 2 dl. tej, só, bors, szerecsendió.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sárgarépát és a zellert apró kockára vágjuk, a brokkolival és a zöldborsóval együtt puhára fõzzük. Leszûrjük, jól lecsepegtetjük. A vajból, lisztbõl és tejbõl besamel mártást készítünk. A sûrû mártást állandóan keverve jól felforraljuk. Fûszerezzük, ízesítjük, majd belekeverjük a zöldséget. A készre sütött pizza tésztára terítjük, meghintjük reszelt sajttal és készre sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!