Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
10 fekete fafül gomba
4 gomba
5 dkg zöldbab
1 szál sárgarépa
10 dkg karfiol
10 dkg brokkoli
10 dkg uborka
4 ek. olaj
1 ek. barna cukor
1 ek. szójamártás
1 ek. kukoricakeményítõ
Elkészítés:
1. Wokban vagy nagyobb serpenyõben felforrósítjuk az olaj felét, beletesszük a fekete gombát, a sárgarépát, a babot, a karfiolt és a brokkolit, 1 percig kevergetve sütjük, majd megszórjuk a barna cukorral, hozzáadjuk a szójamártást, csipet sót,
pár másodpercig kevergetjük, majd kivesszük.
2. A wokot konyhai papírtörlõvel kitöröljük, beletesszük a maradék olajat, felforrósítjuk, hozzáadjuk a gombát, az uborkát, csipet sót. 1 percig kevergetve sütjük, majd visszatesszük a félretett zöldségeket, és jól összekeverjük.
3. A kukoricakeményítõt összekeverjük 1 ek. vízzel, és besûrítjük vele a zöldség mártását.
Hidegen, melegen fogyasztjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!