2024.04.20. - Tivadar

Tojás Josephine Baker módra

Elõször besamelt készítünk 11 dkg vajból, 5 dkg lisztbõl és 2.5 dl tejbõl. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és enyhén megpirítjuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Állandó keverés közben hozzáadjuk a tejet, hagyjuk megsûrûsödni, majd a tûzrõl levéve
elkeverünk benne két tojássárgáját. Kevés szerecsendióval fûszerezzük.

Apróra vágott sonkát és parmezánt is adunk hozzá, majd beletesszük a buggyantott tojásokat úgy, hogy a mártás ellepje.

Végül megszórjuk az egészet parmezán- és vajdarbkákkal, tortaformába vagy jénai tálba öntjük, és öt percig sütjük a sütõben.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!